Tanssi, sirkus ja muu teatteri

926-tuotannon näyttämötaiteenosasto sai alkunsa, kun se vuonna 2003 perusti tanssiryhmänsä luodakseen nuorille tanssintekijöille mahdollisuuden omanlaisensa nykytanssin tekemiseen.

Ensimmäisenä toimintavuotenaan 925-tuotannon tanssiryhmä tuotti kolme teosta. Vuonna 2004 teoksen Lady ja Rodríguez myötä tanssiryhmän kantavaksi ytimeksi muodostui koreografi-tanssija-parivaljakko Jarkko Mandelin ja Sakari Saikkonen, ja ryhmä nimettiin Blaze dance company'ksi. Ryhmän esityksiä on nähty festivaaleilla Suomessa ja Euroopassa.

Myöhemmin 925:n yhteyteen tuli vuonna 1998 perustettu Kuopion Shakespeare-teatteri. Esikoisnäytelmän, Hamlet, V näytös, II kohtaus, jälkeen teatteri ei ole onnistunut tekemään paluuta kotikaupunkiinsa. Suunnitelmissa on tuoda näyttämölle uusi sovitus Hamletista, tällä kertaa koko näytelmästä.

925-tuotanto on laajentanut toimintaansa sirkuksen suuntaan vuodesta 2007 lähtien, jolloin kuvioihin tuli mukaan tanssi- ja sirkusseurue Jynkkä ja Levänen & kumpp. Tulevaisuudessa JLC tuo näyttämöille sooloteoksen miehelle, renkaalle ja pianobluesille.